Prachtige reizen dichtbij of in een ver land

Wie houdt er nu niet van op reis gaan? Lekker genieten van wat een ander land te bieden heeft: in de zon liggen op witte stranden, in de zee zwemmen, nieuwe steden ontdekken, lokale lekkernijen proeven en indrukwekkende natuur bekijken. Op vakantie verbreed je je horizon. Op vakantie gaan geeft dan ook altijd een speciaal gevoel. Je kan al je zorgen vergeten en gewoon genieten van de leuke dingen die je doet met je partner, vrienden, familie of gewoon in je eentje.

Iets wat veel mensen graag doen, is gaan kamperen: Met de caravan of de tent naar het buitenland trekken, veel verschillende plaatsen ontdekken en de leukste campings zoeken. Met de caravan of camper heb je veel vrijheid en kan je rondreizen en veel van een land of streek zien. Ook is het altijd erg gezellig om de caravan te installen of het tentje op te zetten, ’s avonds eten te maken op je mini bbq en erna in je warme slaapzak te kruipen. Denk daar mooie landschappen, een zwembad of de zee en het strand bij en het vakantiegevoel is compleet. Wil je zelf graag rondreizen met de tent of caravan? Laat je inspireren door de 333travel ervaringen.

Natuurlijk heeft Europa vele pareltjes en kan je er prachtige reizen maken, maar sommige mensen sparen liever wat meer om een verdere reis te kunnen maken. Want er zijn natuurlijk nog veel meer plaatsen te ontdekken. Zo zijn in Amerika New York en de West Coast populaire reisbestemmingen en zijn er veel mensen die de Aziatische cultuur gaan ontdekken in China en Japan. Voor prachtige natuur zijn Nieuw-Zeeland en Australië dan weer erg geliefd. Met Kras reizen kan je een volledig uitgestippelde reis boeken naar landen over de hele wereld. Je kan je reis laten samenstellen door mensen die gespecialiseerd zijn in deze landen, zo zal je zeker niets missen!