Royal Taj Mahal

Hét nieuwe hotel van 2015

Geen land in Europa waar elk jaar zo veel schitterende nieuwe resorts gebouwd worden als in Turkije. De aantallen lopen hier op tot in de tientallen per jaar. Echter steekt er tussen de hotels die gepland staan voor 2015 maar één met kop en schouders bovenuit, namelijk het vijfsterren hotel Royal Taj Mahal. Het wordt gebouwd op zo’n 5 kilometer van het historische centrum van Side vandaan en het resort zal direct aan het eigen privéstrand liggen. In Side vindt u onder andere verschillende historische opgravingen waaronder de vroegere grote stadspoort en het goed bewaard gebleven theater. Voor de rest vindt u in de bosrijke omgeving van Side ook de watervallen van Manavgat en schitterende zandstranden.

Het verkennen van de omgeving zullen velen echter niet doen, aangezien het hotel genoeg vermaak biedt om het complex niet te verlaten. U kunt hier gebruik maken van meerdere buitenzwembaden met aparte kinderbaden en een aquapark met veel spannende glijbanen voor jong en oud. Daarnaast beschikt het hotel zoals eerder genoemd over een privéstrand. Zowel bij de zwembaden als op het strand zijn verkoelende drankjes altijd vlakbij door middel van de pool- en beachbar. Voor de kids is er naast het aquapark ook een lunapark met onder meer een reuzenrad. Terwijl zij het lunapark onveilig maken heeft u de tijd om een van de vele sporten te beoefenen waar hier mogelijkheid toe is. Denk hierbij aan fitness, tafeltennis, bowlen of tennis. Verder is er animatie voor de kinderen alsook een miniclub en wordt ’s avonds entertainment verzorgd in de vorm van live muziek en andere shows.

Het verblijf is bij het Royal Taj Mahal op basis van Ultra All Inclusive waarbij werkelijk alles voor u geregeld wordt. Gedurende dag worden er buffetten klaargemaakt, iets wat zelf ’s nachts doorgaat met midnightsnacks. Er zijn ook speciale kinder- en dieëtbuffetten voor de liefhebbers. Het hotel beschikt over 4 restaurants, waarvan 3 à la carte, en maar liefst 9 bars. Verder biedt het hotel ook een groot aantal services zoals: gratis Wi-Fi, een oppasservice, autoverhuur, een dokterspost, een stomerij en een wellnesscentrum inclusief schoonheidssalon. Klik hier voor meer informatie over hotel Royal Taj Mahal.