3 tips om geld te besparen op je vakantie

3 tips om geld te besparen op je vakantie

De vakantieperiode staat weer voor de deur, ga je binnenkort je vakantie boeken? Neem er de tijd voor en maak gebruik van onze tips. Wij hebben hieronder een aantal handige tips op een rijtje gezet om goedkoper je vakantie te boeken. Bespaar geld tijdens het boeken en geniet extra op je vakantiebestemming.

Boek de vakantie van je dromen voor een redelijke prijs met onderstaande drie tips!

1. Vakantieplan; maak een plan!

Op het moment dat je ervoor kiest om op het laatste moment je vakantie te boeken ben je vaak gedwongen om in de duurste periode op vakantie te gaan. Zeker als je met meerdere personen op vakantie gaat. Daarom is het belangrijk om vroegtijdig een vakantieplan te maken. Bedenk wanneer je op vakantie gaat, wat voor vakantie je wilt, waar je heen wilt en wat hiervoor het budget is.

Nog een voordeel van op tijd een plan maken, is dat je kan zoeken naar een kortingscode. Zo vind je bijvoorbeeld op www.reiziger365.nl vele kortingscodes van vrijwel alle vakantie aanbieders.

2. Boek je vliegticket op zondag!

Wist je dat de prijzen van vliegmaatschappijen op zondag het laagst zijn? Als je dan toch met het vliegtuig op vakantie gaat.. boek dan je vliegticket op een zonder om het goedkoopst uit te zijn.

3. Goedkoper kan niet!

Kamperen. Een goedkopere vakantie kan niet. Eenmalig investeren in een tent of caravan en je kunt jarenlang genieten van je eigen “vakantiehuis”. Natuurlijk is het minder comfortabel als een hotel of vakantiehuis, maar het geld dat je bespaart is genoeg om heel veel leuke dingen te doen tijdens je verblijf.

Als je er ook nog eens voor kiest om op vakantie te gaan in eigen land op een camping. Dan ben je helemaal voordelig uit. De reiskosten zijn dan verwaarloosbaar. In Nederland zijn er genoeg mooie plekken en gezellige campings te vinden om een droomvakantie waar te maken.

Met bovenstaande tips kan je veel geld besparen op je vakantie. Maak er dus gebruik van.